Happy Anniversary 6.0

Screen Shot 2017-07-13 at 7.46.57 AM

Nampak wordpress appreciate aku. Siap wish lagi!

Ive been used .blogspot before. Tapi entahlah. Tak best pun blogspot, pada aku dia tak formal. Terlalu kanak-kanak. Ceyyy, padahal dari situ aku kenal dunia blogging. HAHA. Dasar tak kenang budi.

6 years ago, aku jumpa benda ni. Actually masa tu tak lah glamer sangat wordpress since everyone guna blogspot or domain sendiri. WordPress tak berapa dikenali dalam dunia blogging rakyat Malaysia. Tapi dekat negara luar, wordpress didominasi. In fact member-member aku yang aktif berblogging juga tidak ramai menggunakan wordpress. Maybe sebab wordpress a bit skema kot. HAHA.

Anyway thanks wordpress for being an awesome blog! Happy Anni Sayang 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s