KEDAI MOTOR MESRA KELUARGA

flayer

Aku tak tahu nak tulis apa tajuk. Jadi aku bantai tajuk yang konon-konon hipster lah. Tak hipster mana pun aku kira. Suka hati aku lah, kedai aku, bisnes aku, aku tentu.

Ada mahu beli / servis / repair motor? Basically superbike, tapi since customer keep on asking cub, so kami decide tepek lah cub.

Loan kedai ni ada dua jenis, satu Berjaya, satu Aeon yang pada aku sangatlah lembap Aeon ni. Customer aku beli Blade 650 TBR dah almost dua bulan tunggu, apa status pun tak tahu.
Tapi Berjaya aku cakap kau, MUDAH GILA! Tak ada lesen atau slip gaji pun boleh beli motor (motor cub). Aku bukan bagitahu sebab aku nak promote ke apa, tapi sebab seriosly cepat! Customer beli Honda Repsol dalam satu hari dah tahu loan lulus ke tak.

Sebab tu aku cakap Kedai Motor Mesra Keluarga. Kau datang kedai ni, kau rasa macam kedai Umi Abah kau. Location area The Mines, Balakong.

Malas bebel panjang, sebab wordpress aku ni bukan untuk motor, tapi untuk kerja aku.

Nak tahu Details aku kasi link okay. Kalau datang time aku tak ada, jumpa je staff. Ada Asyraf dan Wan. (bukan Asyraf aku punya kekasih gelap zaman sekolah tu okay)

———–>    http://shop.nadimotor.com/    <———————

Nota : Kedai ni patuh syariah and 100% Bumiputera, beli atas dasar akad masa pembelian tu berapa. Maklumlah aku kan peguam syarie, kedai kena lah syariah yedok? 

Advertisements

36 thoughts on “KEDAI MOTOR MESRA KELUARGA

  1. salam, kak siti, kalau tak ada slip gaji macam mana? saya student lagi tapi nak beli motor kawasaki 250sl. alaun tinggi jangan risau. thank you 🙂

  2. kalau takde lesen boleh buat loan kedai tak ??
    minimum downpayment ??
    keje baru 2 bulan ??
    alamat kedai ??

    whatapps 0166034825

  3. Sy nak beli motor yamaha Lc 150 atau Lc135 yg mana boleh lulus lah..tapi masalah ye sy ada blacklist P1 & maxis boleh aply ke?

  4. Hi boleh tumpang tanya ,saya freelance ,tiada slip gaji tp average 3k-5k per month nk buat loan utk yamaha MT-09 lepas ke?

  5. assalammuilaikum nak Tanya kalau duduk luar dari balakong boleh ke.macam saya stay perak…saya ada blacklist and tak ada lesen…nak ambil kat perak dah tanya semua di kata kan tak boleh…1 lagi saya tak ada slip gaji cuma pakai voucher gaji nya…kalau boleh saya nak ambil motor honda future 125…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s