sempena bulan puasa ni, recent picture nye ku cube letakkan picture yg sesopan mungkin..ni picture time kene buat program fasi under subjek kokurikulum masa ASASI NILAM PURI dulu..ni kat Sekolah Menengah Agama Arau, Perlis…ok, ni serba sedikit tentang recent picture yang tak berapa nak recent sangat ni laa..

Berbalik kepada topik asal entri ni adalah untuk menyahut seruan dan cabaran kawan aku, Witwit, name dia Wahida, tapi aku panggil Witwit..
hmmm..dia cabar aku untuk 30-day challenge yang mana soalan-soalan yang perlu aku jawab dalam cabaran tu sangatlah tak mencabar!!haha!~(padahal banyak soalan mencabar oke!)

ok..so untuk soalan pertama..aku jawab hari ni yang mana adalah untuk Day-1:

•Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.
recent picture yg kat atas ni la kan..

untuk 15 fakta menarik ni antaranya adalah:

  1. sejujurnya aku tak tahu lah apa fakta yang menarik tentang aku..aku bagi fakta je la, tak kisahla menarik ke atau menolak ke..yang penting fakta! 
  2. aku seorang yang TIDAK suka dipaksa..jangan paksa aku dalam apa jua keadaan sekalipun..sebab bila orang memaksa aku, aku jadi menyampah..apehal nak paksa-paksa aku..(ni aku la)
  3. aku kadang cepat tersentuh hatinya dengan orang-orang yang aku rapat..tapi KADANG-KADANG je la..nak selalu semak pulak nanti..
  4. aku sebelum ni ada blog kat blogspot..tapi aku TERpaksa hide blog tu sebab nya ada perkara-perkara yang tidak diingini berlaku kat situ..apapun, aku SAYANGKAN entri-entri dekat blog tuh!banyak kenangan kot!huh-.-‘
  5. aku suka makan makanan yang pedas-pedas..tapi bila selalu sangat makan yang pedas, aku sakit perut yang maha dasyat sehingga menyebabkan aku terpaksa pergi klinik kat 12th college tuh(tu sebab aku bayar RM50 satu sem, rugi lah kalau tak pergi kan??)..tapi serius ar, aku suka makan makanan pedas-pedas walaupun aku bukan orang Pedas,N9!
  6. aku kan kan kan, kalau sayangkan seseorang, aku sayang sampai bila-bila, tapi kalau dah annoying, aku akan rasa annoying aku tuh dah berada pada tahap balaDEWA!(aku tahu ni paling teruk)
  7. aku baru kehilangan seorang Lelaki bergelar Ayah pada Sabtu lepas..Semoga rohnya dicucuri rahmat dan diredhai oleh Allah S.W.T ..Al-Fatihah.
  8. aku suka pada kesopanan dan kesusilaan..tapi aku susah untuk jadi macam tu..sifat kasar dalam diri aku ni lebih tinggi=.=
  9. aku lahir bulan 10 and kata orang, orang yang lahir bulan 10 ni romantik!tak tahulah romantik ke lomatik!yang penting aku memang rasa aku ni romantik(ok yang ni aku tau aku perasaan!)
  10. aku suka warna BIRU!
  11. aku suka gadget!suka tahap tenuk!so far aku ada henfun aku, HTC Wildfire, kamera Canon 8.2mgpx, mp3 Sony Walkman kaler BIRU yang aku gelarkannya BabyruE!, dua buah laptop, satu Twinhead and satu lagi Acer sudahhh…
  12. aku nak cuba pakai contactlense lagi tapi aku takut!(T.T)
  13. aku die hard fan a.k.a Kipas Susah Mati https://twitter.com/#!/LisaSurihani LS!!phewwww~~tapi since aku tau die ni Beliber aku kureng sikit r..sorry sis!
  14. aku ada suke sorang kawan aku, so far baru sekali kitaorang jumpa(abaikan yang ni!!)
  15. aku dah tak tahu nak merapu ape, nanti kita cuba untuk DAY-2pulak!salam 14 Ramadhan..
 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s